Nu blir det en Vibostuga inför sommaren

Efter ett år av pandemi och social distansering börjar jag se ljuset i tunneln, och det är jag säkert inte ensam om. Jag hoppas att det kommer vara mycket bättre i sommar och att vi därmed kommer få besök av barn och barnbarn i en strid ström. Men samtidigt vet jag ju hur slitigt det kan bli när huset fylls så jag tänker göra slag i saken och smälla upp ett Attefallshus från Vibostugan nu under våren. En av anledningarna att de blev just de är att allt virke kommer från svenska skogar och jag försöker stöda det svenska när jag kan.

Väldigt många alternativ, Attefallshus eller Friggebod

Ibland kan jag stå som en åsna mellan två hötappar när jag får för mycket att välja på. Så blev det nu också, men jag tror det blev bra till sist. Vi har i många år funderat på att skaffa en Friggebod, men det blev liksom aldrig av. Nu kan jag nästan glädjas över det, för nu finns ju möjligheten att bygga upp till 25 kvadratmeter med ett Attefallshus. Men när man väl bestämt sig för storlek, finns det ju nästan lika många modeller att välja mellan. Vibostugan har ett riktigt stort utbud, närmare 75 olika modeller i olika storlek, och jag skulle gärna ha ett av var sort, men man får väl besinna sig.

Vi fastnade till slut för modellen Vibo Felicia, dels för att det låg rätt i pris men också för att ett av barnbarnen heter Felicia. Visst får man vara lite sentimental? Nu hoppas man bara att restriktionerna släpps, för i sommar kommer det att finnas hjärterum, stjärterum och sovplatser på tomten.