Flytten till huvudstaden

I nästan 6 år hade hon jobbat på ett företag där hon trivts väldigt bra, men ju längre tiden gick desto mindre kände hon att hon utvecklades. Hon hade varit med i företaget sedan start och var egentligen den viktigaste byggstenen eftersom VDn själv, som också var en ganska nära vän till henne, mest gjorde det roliga jobbet, sällan det som var viktigt.

När hon gjorde en intervju med en kund som jobbade på ett annat företag hade han skojat att de sökte efter en person till hans bolag som var precis som henne. Hon hade givetvis blivit jätteglad men inte tänkt mer på det. Men så en dag kom hon och tänka på detta och sökte jobb där. Lång historia kort så fick hon jobbet och hon och sambon budade hem en 2:a i Vasastan för nästan 7 miljoner.

Att hitta nätverkstekniker Stockholm

Väl inflyttade visade sig att de behövde hjälp med just nätverksanläggningen i lägenheten samt att hennes sambo även hyrt ett kontor där samma sak behövde göras. Direkt började dem söka efter nätverkstekniker Stockholm och insåg redan då att det var en djungel som dem tidigare inte varit insatta i.

Men vad dem fick lära sig längs vägen. Just Combi Consult som hjälpte paret jobbar med allt från lokala nätverk till mer komplexa och integrerade kommunikationslösningar och anslutning eller svetsning av fiber. Man kan även få hjälp av andra typer av fiberinstallationer men framförallt som är det just nätverksteknikerna som briljerar med sina kunskaper.

Med stor erfarenhet blir Combi Consult en utmärkt partner när man behöver hjälp med olika typer av installationer gällande Data & Tele. Flertalet certifikat finns inom olika produktområden och det enda du behöver göra är att helt enkelt skicka efter en offert och sen bara lita på att jobbet görs snyggt och anpassat.