Barnskor och vattenpölar

Kollegan har börjat träna padel nyligen. Han berättade att det är riktigt kul och något som de flesta kan lära sig spela. Padel är inte lika svårt som tennis och det är hyfsat lätt att hitta träningstider. Vad behöver man för att spela padel? Du behöver skor, padelrack och en boll. Du bokar tider online, ofta brukar man boka 1 eller 2 timmar. Padel passar bra om man är 4 personer, men det finns också banor om ni bara är 2 personer som ska spela.

Jag blev sugen att testa padel och provade sporten i Borås. Vi var 4 personer som spelade 1 timme totalt. Det var riktigt kul och inte så svårt som jag trodde. Det är såklart lurigt att fånga bollar som har svåra studsar nära väggarna, men det är okej. Det var en familj som beundrade vårt spel och en av ungarna sprang omkring på banan. Vid ett tillfälle tappade barnet en sko mitt på vår plan. Ha, ha, barn är så tokiga ibland. Ungen hade rätt snygga skor, påminde om en modell som finns på www.paxskor.se.

Padel är en kul och social sport som jag kommer testa igen snart. Kom precis på att jag ska kolla på ett par nya skor till mig son. Jag har ingen fantasi när det gäller kläder och skor. Min fru får besöka www.paxskor.se och köpa ett par ute på stan, PAX har många snygga modeller. Tror även det finns skor som tål vatten och regn, det kan min unge behöva eftersom han hoppar i vattenpölar så ofta han kan.

Jag har blivit bättre på att handla via nätet. Numera köper vi matkassar från en matvarubutik på nätet. Jag får färdiga recept i påsen och alla ingredienser som ska komponeras. Det är så skönt att slippa behöva planera maträtter för en vecka, jag låter min matbutik lösa den biffen.